Wat ik doe

  • Interim-management

  • HR-advies

  • Coaching

  • TMA

Interim-management

Op een interim-manager moet je blind kunnen varen. Geen handjes vasthouden, maar erop vertrouwen dat het geregeld wordt. En dat vaak in een complexe setting. Geen probleem. Als doorgewinterde, menselijke HR-professional heb ik aan beide zijden van de tafel gezeten en weet ik hoe het werkt. Ik bijt me vlug vast in de organisatie en materie, neem initiatief, pak door en schakel snel. En weet daarbij warme zakelijkheid te combineren met een pragmatische aanpak om zo via de kortste weg tot het gewenste resultaat te komen.

HR-advies

Maak je als organisatie een sterke groei door? Staat er een belangrijke verandering op het programma? Of heb je het gevoel dat het niet helemaal lekker loopt, maar weet je niet precies waar de crux zit? Blik adviseert en helpt om je organisatie van binnenuit te versterken. Om zo betrokkenheid en productiviteit te verhogen, verzuim terug te dringen en mee te bouwen naar een professionele organisatie die op alle vlakken beter presteert.

Coaching

Mensen. Ze maken of breken het succes van je organisatie. Soms bewust, vaker niet. Wat zijn hun talenten, hun drijfveren? Gaan ze lachend naar hun werk, zitten ze op hun plek en hoe bewegen ze zich in teamverband? Met een open blik verken ik het potentieel. Ik zoek de vraag achter de vraag en lees tussen de regels door. Om zo deuren open te zetten of juist te sluiten. Maar in ieder geval om werknemers, teams en de organisatie stappen te laten zetten en uiteenlopende belangen succesvol samen te brengen.

TMA

Alles gaat beter als mensen vanuit hun talent handelen. Als gecertificeerd TMA (Talenten Motivatie Analyse) professional help ik individuen, teams en organisatie om het inzicht in talenten, drijfveren en competenties te vergroten. Vanuit een heldere analyse ondersteun ik individuen met coaching, loopbaanbegeleiding en werving & selectie. Voor teams zet ik TMA in om teamtalenten, knelpunten en kansen binnen het team helder te maken. Na een TMA-analyse weet ik al snel de vinger op de zere plek te leggen. Mijn begeleiding is vaak kortdurend en verrassend effectief; altijd doelgericht en met een positieve insteek.